Hotellrum
Hotellrum
Hotell, badrum
Hotell, badrum
Stuglägenhet, Svit
Stuga, svit
Stuglägenheterna ligger som ett pärlband efter forsen, vinter
Stuglägenhet, svit, höst
Stuglägenheterna, vintertid
Stuglägenhet, svit. Vinterinredning
Svit, vintertid
Svit, vintertid

Nytt för 2019!
Hotellrum
Nu har vi öppnat vårt nya hotell som ligger beläget vid forsen. Nya och moderna dubbelrum med sköna sängar, badrum och terrass mot älven. Här får du uppleva ett lyxigt hotellboende samtidigt som du njuter av den brusande forsen. Här ingår alltid frukost, bäddning och städning.

Hotellstuga
Hos oss kan ni också välja att bo i hotellstuga. Det innebär att service som bäddat, frukost och städning är inkluderat i priset. Som att bo på hotell fast i en av våra mysiga stuglägenheter.

Alla våra stuglägenheter har 3-stjärnig hotellstandard med två sovrum och 4 bäddar. Vardagsrum med bäddsoffa, kokvrå med kylskåp samt badrum med dusch och toalett. Vi har t.ex. TV, telefon, hårtork, klockradio m.m. Samtliga stuglägenheter ligger vackert belägna, som ett pärlband längs forsen. I hotellstuga ingår alltid frukost, bäddat och städning. Utsikten från vardagsrummet, den bjuder vi på.

Vi har två stuglägenheter som har en liten bastu i badrummet.

Svit

Två av våra stuglägenheter är renoverade till minisviter. De ligger alldeles vid älven och har en liten balkong mot vattnet. Dessa är alltid hotellservice med begränsad möjlighet till självhushåll.

När ni bor hos oss har ni alltid tillgång till bastu.