Arctic Sauna Meeting

Välkommen till en oförglömligt Arctic Sauna Konferens på Kukkolaforsen.

 

När ni väljer Kukkolaforsen så får ni också en inblick i den Tornedalska kulturen och speciellt bastukulturen. Det är en mötesplats för kultur, människa och natur för alla typer och storlekar av grupper. Här, vid forsens mäktiga strömmar, kan ni samlas för att förena affärsmöten med en unik upplevelse av ro och återhämtning.

Hot-tub i solnedgång
bastubuffe i VIP-bastun

Arctic Sauna Konferens

Hos oss konfererar ni med närhet till den brusande forsen året runt. Just en Arctic Sauna konferns är något som är typiskt för Kukkolaforsen. Tillsammans med mat ock dryck i en avslappnande och harmonisk miljö är det lätt att njuta samtidigt som den informella diskussionen i arbetsgruppen fortsätter. Varma badtunnor, rökbastu eller varför inte vår växthusbastu får lätt kvällen att bli en oförglömlig konferens.  Vi har ett flertal olika bastur som går att kombinera till en helkväll. Alla våra faciliteter har ett relaxrum i anslutning till bastubadet. Mellan baden slappar ni av med kalla drycker och salta snacks eller våra speciella bastubuffé. Bastun är lämplig för 1 – 200 personer, för konferenser och privata grupper.

Se mer av vårt utbud här.

Hotell

Vi erbjuder olika typer av logimöjlighet på Kukkolaforsen. Njut av våra bekväma och charmiga hotellrum, stuglägenheter eller sviter, alla med utsikt över Torne älv. När du bor hos oss ingår alltid bastu och du bor harmonin i naturen, atmosfären och kulturen som finns här i Tornedalen.
Rafting in Kukkolaforsen

Aktiviteter

Upptäck våra aktiviteter som vi erbjuder. Vissa är säsongsbundna.

Restaurang

Smakupplevelser vid forsens brus!