Restaurang med utsikt

Restaurang

Vår mat har stark Tornedalsk prägel med influenser från hela världen.

I vår restaurang arbetar vi för att kombinera hållbarhet, tradition och internationell inspiration i vår matlagning. Våra råvaror kommer från skogens gömmor, forsens vågor och bondens tegar.

Vi erbjuder mat och upplevelser som passar för alla tillfällen och beroende på säsong kan du välja på olika alternativ. På sommaren är vår utsiktsrestaurang öppen dagligen. På bordsbokningssidan hittar du alla tider då restaurangen är öppen och du kan boka bord. Vi tar emot gruppbokningar året runt.

Meny

Råvarorna hämtas från det stora skafferiet som finns runt knuten. Allt tillreds på bästa sätt så att de norrländska och tornedalska, smakerna kommer till sin rätt. Vår meny varierar naturligtvis beroende på säsong. Kontakta gärna oss om du har frågor om allergier eller specialkost. Vi erbjuder även gruppmenyer till större sällskap. Läs mer och ring oss för mer information kring menyer. Vi kan stolt säga att vi har riktigt god mat med lokal prägel.

Vinlista

Vår meny varierar beroende på säsong och vi anpassar vår vinlista efter de rätter som vi serverar. Kontakta oss vid frågor. Vi erbjuder även gruppmenyer. Läs mer och ring oss för mer information kring menyer. Vi har riktigt god mat.

 

Icecream

Strandcafeet

Sommarkiosken är öppen från veckan innan midsommar till första veckan i augusti

Måndag-lördag kl 11-19 ,Söndag kl 11-15

I sommarkiosken har vi kulglass från SIA-glass i många smaker och med goda tillbehör.
Vi serverar även hamburgare, kebab, nuggets för de som är lite hungriga. Naturligtvis hittar ni kaffe och fika också som ni kan njuta av på vår uteterass med utsikt över älven.

Gruppmeny

Här finner du menyer som är speciellt framtagna för att passa större sällskap. I gruppmenyerna ingår alltid en introduktion innan maten där vi berättar om företaget.
Restaurangen erbjuder allt från lunchservering till privata fester för upp till 200 personer. Boka in firmafesten, 50-årskalaset, bröllopet eller er middag för en oförglömlig upplevelse vid Kukkolaforsens strand.

Bröllop

Att organisera och planera en bröllopsdag är en emotionell och minnesvärd upplevelse, och vi är här för att göra den här resan så smidig och oförglömlig som möjligt.

Varje detalj kommer att spegla er unika kärlekshistoria och skapa en dag som blir en evig källa till glädje och skratt. Låt oss tillsammans skapa ett bröllop som överträffar era drömmar och blir början på ert liv tillsammans.

Välkomna till en resa full av kärlek, planering och underbara ögonblick!

Julbord

Ni börjar med en rykande varm lingonglögg, sedan traditionellt Julbord med Tornedalska specialiteter med många klassiska rätter. Enligt Tornedalsk tradition har vi stort variationer på sik, lax och sill i olika former. Efter maten serveras kaffe och olika desserter samt kakor, allt i en härlig, julig stämning.

Se även

Hotell

Vi erbjuder olika typer av logimöjlighet på Kukkolaforsen. Njut av våra bekväma och charmiga hotellrum, stuglägenheter eller sviter, alla med utsikt över Torne älv. När du bor hos oss ingår alltid bastu och du bor harmonin i naturen, atmosfären och kulturen som finns här i Tornedalen.

Stugor

Vi erbjuder olika typer av stugor med allt från hotellstandard för upp till 4 personer till enklare sommarboende med självhushåll för 2 personer.

Se mer av vårt utbud här

Rafting in Kukkolaforsen

Aktiviteter

Upptäck våra aktiviteter som vi erbjuder. Vissa är säsongsbundna.

Bastu

Upplev den genuina tornedalska bastukulturen hos oss.
Hot-tub i solnedgång

Arctic Sauna Meeting

Alla våra faciliteter har ett relaxrum i anslutning till bastubadet. Mellan baden slappar ni av med kalla drycker och salta snacks eller våra speciella bastubuffé. Bastun är lämplig för 1 – 200 personer, för konferenser och privata grupper.