Tornedals konferens

Välkommen till en Tornedalskonferens där tradition och framtid möts!

Välkommen till Tornedalskonferensen vid Kukkolaforsen – en unik möjlighet att utforska och fördjupa dig i den rika kulturen och naturen som kännetecknar det tornedalska området.

Vid denna hänförande plats, där Sverige möter Finland och den mäktiga Torne älv flyter fram, erbjuder vi en konferensupplevelse som är både tankeväckande och berikande.

Tornedalskonferens

Tornedalskonferensen ger dig en chans att kombinera affärsmöten och teambyggande med en djup förståelse för den tornedalska historien, språket och traditionerna.

Vår konferensfasilitet vid Kukkolaforsen ger en lugn och fridfull miljö för produktiva samtal och workshops, samtidigt som den historiska och kulturella omgivningen ger inspiration och perspektiv.

Efter en dag med givande diskussioner kan du utforska den tornedalska kulturen genom smakrika måltider som serveras i en atmosfär som speglar den lokala gästfriheten.

Vårt kök använder färska, lokala råvaror och presenterar smaker som har förankring i århundraden av tradition.

Tornedalskonferensen på Kukkolaforsen är mer än bara en konferens – det är en resa in i hjärtat av Tornedalen och dess rika arv. Vi välkomnar dig att upptäcka den djupa kulturella och naturliga skatten som detta område har att erbjuda och att skapa minnen och insikter som kommer att berika ditt liv och ditt team långt efter att konferensen är över.

Se mer av vårt utbud här

Hotell

Vi erbjuder olika typer av logimöjlighet på Kukkolaforsen. Njut av våra bekväma och charmiga hotellrum, stuglägenheter eller sviter, alla med utsikt över Torne älv. När du bor hos oss ingår alltid bastu och du bor harmonin i naturen, atmosfären och kulturen som finns här i Tornedalen.
Rafting in Kukkolaforsen

Aktiviteter

Upptäck våra aktiviteter som vi erbjuder. Vissa är säsongsbundna.

Restaurang

Smakupplevelser vid forsens brus!