Tälta vid Kukkolaforsen
Semester
Campingplatsen
Bastun i servicehuset
Servicehuset med kylskåp, micro, ugn, porslin och tv
Badplats vid forsen
A-platser vid campingområdet
Flygbild över området

Välkommen till Kukkolaforsens camping

På vår 3-stjärniga camping erbjuder vi boende med utsikt över Torne älv för husbil, husvagn och tält.

Vi vill att du ska känna trygghet när du bor hos oss, antingen om det är i hotellet, stuga eller på vår camping. Både i vårt hotell och i våra stugor har man en egen, avgränsad yta med mycket luft kring sig och väldigt få gemensamma kontaktytor. Som gäst med eget boende, så som campingvagn, kan man kontrollera sin närmiljö och känna sig lika trygg på en campingplats som hemma. Camping innebär många upplevelser utomhus i friska luften, vilket också är en trygghet. På vårt område finns det gott om plats och stora möjligheter att hålla social distans.
Vill du läsa om våra rutiner och hur vi arbetar med Covid-19 kan du göra det här.

Camping i Kukkolaforsen

Campingen har ca 80 elplatser indelade i olika kategorier. Vi har 18 platser som har vatten, gråvatten-avlopp och TV-antenn uttag (A-platser). Standardplatserna (B, C, D, E, F-platser) ligger på olika områden. Utsiktsplatser (4 st) ligger i nära anslutning till älvstranden. En campingtomt med egen bastu och grillkåta finns också att hyra.

Gratis wifi på campingområdet.

grillbastu02

Campingtomterna är mellan 80-100 kvm, 240 V, 10 amp.

Servicehus

Vi har ett mycket omtyckt servicehus med bastu, dusch och toaletter, som inkluderas i campingavgiften. Naturligtvis finns även ett kök med matlagnings- och diskmöjligheter.

Bastu

När man bor hos oss ingår alltid bastu och du kan till och med få elda själv, det finns även möjlighet att hyra en Hot-tub om man vill. Grillplats och fina grönområden i närheten av älven finns. Vi erbjuder camping året runt.

På sommaren ordnas det en massa aktiviteter, så som forsränning, bastubad i Sveriges enda bastuby, sikhåvning och mycket mera. Hos oss kan du strosa i kulturfiskebyn, besöka fiskemuseet eller titta på när fiskegubbarna sköter sitt fiske.

campingkartan

campingkartan

Klicka här för att ladda ner en karta över området!

Köp ditt campingkort här!
Campingkort