Hotellrum
Hotell, terass mot älven
Hotell, entré
hotellrum
Hotell, badrum
Hotell, badrum
Stuglägenhet, Svit
Stuga, svit
Stuglägenheterna ligger som ett pärlband efter forsen, vinter
Stuglägenhet, svit 214, höst
Stuglägenheterna, vintertid
Stuglägenhet, svit 214. Vinterinredning
Svit 213, vintertid
Stuglägenhet interiör
Stuglägenhet, utsikt mot forsen

Hotellrum
Vårt hotell som ligger beläget invid forsen, bara 15 km från Haparanda och Tornio. Nya och moderna dubbelrum med sköna sängar, badrum och terrass mot älven. Här får du uppleva ett lyxigt hotellboende samtidigt som du njuter av den brusande forsen. Här ingår alltid frukost, bäddning och städning.

Hotellrummen är mycket omtyckta av våra gäster. ”De är bra planerade”, ”hemtrevligt inredda”, ”tyst mellan rummen” och ”en otrolig utsikt mot älven” är något vi brukar få som kommentarer. Blädra bland bilderna ovan eller boka ett rum och upplev själv.

Vi vill att du ska känna trygghet när du bor hos oss, antingen om det är i hotellet, stuga eller på vår camping. Både i vårt hotell och i våra stugor har man en egen, avgränsad yta med mycket luft kring sig och väldigt få gemensamma kontaktytor. Som gäst med eget boende, så som campingvagn, kan man kontrollera sin närmiljö och känna sig lika trygg på en campingplats som hemma. Camping innebär många upplevelser utomhus i friska luften, vilket också är en trygghet. På vårt område finns det gott om plats och stora möjligheter att hålla social distans.Se vår aktuellt-sida för mer info

Annat typ av boende som vi också erbjuder:

Hotellstuga
Hos oss kan ni också välja att bo i hotellstuga. Det innebär att service som bäddat, frukost och städning är inkluderat i priset. Som att bo på hotell fast i en av våra mysiga stuglägenheter.

Alla våra stuglägenheter har 3-stjärnig hotellstandard med två sovrum och 4 bäddar. Vardagsrum med bäddsoffa, kokvrå med kylskåp samt badrum med dusch och toalett. Vi har t.ex. TV, telefon, hårtork, klockradio m.m. Samtliga stuglägenheter ligger vackert belägna, som ett pärlband längs forsen. I hotellstuga ingår alltid frukost, bäddat och städning. Utsikten från vardagsrummet, den bjuder vi på.

Vi har två stuglägenheter som har en liten bastu i badrummet.

Svit

Två av våra stuglägenheter är renoverade till minisviter. De ligger alldeles vid älven och har en liten balkong mot vattnet. Dessa är alltid hotellservice med begränsad möjlighet till självhushåll.

När ni bor hos oss har ni alltid tillgång till bastu.