Golf i Haparanda/Tornio

TORNIO GOLF ÄR UNIK I SITT SLAG

Golfbanan ligger på ömse sidor av riksgränsen mellan Finland och Sverige vid Torneälvens strand. Av banans 18 hål ligger 11 i Sverige /Haparanda och 7 i Finland/Torneå. Tack vare en timmes tidsskillnad mellan Sverige och Finland kan man på hål 6 slå världens längsta HOLE IN ONE. Man peggar upp bollen i Sverige och ca 1 timme och 5 sekunder senare landar bollen i Finland. Riksgränsen går mitt på greenen.

På högsommaren skiner midnattssolen genom hela natten, vilket ger möjlighet för spel dygnet runt, en naturupplevelse du aldrig glömmer.

Genom ett samarbete med Torniogolf kan vi erbjuda våra gäster en reducerad greenfee. Boka i receptionen!

Bankarta golf

Träningsområden

PUTTNING

Två greener finns för puttningsträning, förutom den första invid driving rangen finns en annan nära intill första hålets utslagsplats.

PAR-3 BANAN

Parkliknande Par-3 banan är en utmärkt plats för att träna närspel för den erfarne golfaren och en möjlighet för golfintresserade att bekanta sig med spelet utan krav på grönt kort.

RANGE

Driving rangen är belägen i omedelbar närhet av klubbhuset. För närvarande tillåtes slagträning endast från mattor.

CHIPPNING

Bakom driving rangen nere vid sjöstranden finns en green avsedd för chipp och närspelsträning med slag på ungefär 50 meter.

Boka Golf paket på Kukkolaforsen

Detta är en upplevelse en gång i livet för golfare! På denna 18-håls golfbana kommer du att korsa gränsen tre gånger och det finns en möjlighet att slå det längsta hålet i världen. Bollen landar efter en timme eftersom det är en timmes tidsskillnad mellan Sverige och Finland. Njut av Norrbottenmeny till middag och övernatta på vårt hotell.

Ingår i paketet för två personer: Greenfee, 3-rätters middag och natt i dubbelrum på hotell

Pris 1995 kr/person