Gruppmenyer
Här finner du menyer som är speciellt framtagna för att passa större sällskap. I gruppmenyerna ingår alltid en introduktion innan maten där vi berättar om företaget.
Vi ser fram emot en beställning från er senast sju dagar i förväg. Priser förutsätter att ni alla äter samma rätt. (minst 10 pers.)
LUNCH:
I alla lunchförslag ingår sallad, hembakt bröd och kaffe.
Laxsoppa á la Kukkola 170:-
Sikgratin, rökt sik med gratinsås, ost & potatis 220:-
Varmrökt Kukkolasik med gräddfilssås & potatis 220:-
Kukkolatallrik: siksallad toppad med sikrom, gravad lax med hovmästarsås, kallrökt renstek med pepparrotsost, gravad sik, kokt potatis. 255:-
Ugnsbakad lax på rotfruktsbädd med smetana & potatis 220:-
Gräddstuvad renskav med lingon och potatis 235:-
Köttfärslimpa, grönpepparsås & potatis 175:-
MIDDAGAR:
Fördrink med mousserande vin 75:-
Fördrink med likör och mousserande vin 75:-
FÖRRÄTTER:
Svampsoppa 95:-
Renköttsoppa med korngryn 125:-
Siksallad på salladsbädd, toppad med sikrom 145:-
Kukkolaplanka: Ett urval av de bästa från Tornedalen, siksallad på tunnbröd, gravad sik på lingonbröd, rensteksrulle, gravad lax på rieska, serveras på taksticka av asp. 160:-
VARMRÄTTER:
Varmrökt Kukkolasik med gräddfilssås & potatis 220:-
Stekt sikfilé med vitvinssås & potatis (Endast säsong) 220:-
Stekt lax med mandelpotatis-palsternackspure och hummersauce 220:-
Doppikopp: Varmrökt sik, gravad lax, färsk potatis & smörsås 220:-
Kukkolatallrik: siksallad toppad med sikrom, gravad lax med hovmästarsås, kallrökt renstek med pepparrotsost, gravad sik, kokt potatis. 255:-
Gräddstuvad renskav med hemkokt lingonsylt och potatis. 235:-
Renfilé med mandelpotatis chèvrekaka, rödvinssås 395:-
Biffstek med stekt potatis och rödvinssås 325:-
Buffé (min 30 pers)
Tornedalsbuffé med utvalda kalla rätter och en varmrätt, kaffe. 390:-
EFTERRÄTTER:
Tornedalsk kaffeost med grädde och varma hjortron. 145:-
Vaniljglass med varma hjortron. 125:-