Hole in one

Green Zone Golf Course erbjuder 18 hål i två länder med världens längsta Hole-in-One

Antal hål: 18
Golfutrustning: ingår
Lunch: ingår
Greenfee: ingår

Välkommen till Green Zone Golf Course, ett enastående 18-håls golfparadis som sträcker sig över gränsen mellan Finland och Sverige längs det fridfulla Torneälvsdeltat. Denna unika bana, med 11 hål i Sverige och 7 i Finland, erbjuder världens längsta Hole-in-One på det 6:e hålet på grund av tidsskillnaden mellan de två länderna. Banan omges av fängslande vattenhinder och erbjuder en utmanande men ändå exceptionellt vacker golfupplevelse, med förlängda dagsljustimmar för rundor i midnattssol.

Kukkolaforsen tar hand om måltiderna och en god natts sömn efter att ha spelat golf halva natten. Du får också prova på att fiska sik med håv och halstra din sik över öppen eld i halstringsbodan. Håvfiske är en gammal traditionell fiskemetod just vid Kukkolaforsen. Bastu & Hot Tub är varma för dig på eftermiddagen. Det finns också två bastur som alltid är tillgängliga om du vill koppla av efter nattens golfspel.

Fler aktiviteter

Fler aktiviteter
Sikhåvning i Kukkolaforsen
Fiske

Håvfiske

Fisket vid Kukkolaforsen har under många århundraden varit av stor betydelse för ortens befolkning. Än idag bedrivs sikfiske med håv från båtar och bryggor.
Det unika fisket

Sikfesten

Sikfiske i Kukkolaforsen är inte vilket fiske som helst. Här används en metod, med långskaftad håv, som har anor från 1500-talet.
Expedition

Vandring

Besök en av mätpunkterna (Perävaara) i Struves meridianbåge. Hela projektet är upptaget på Unescos världsarvslista. Promenaden är ca 1 km efter en smal stig i skogsterräng.