Vinterlov i Lappland

Välkommen till en oförglömlig familjevecka vid den natursköna Kukkolaforsen, en plats där gränser suddas ut och äventyret börjar!

Vi bjuder in er att upptäcka Lapplands magi tillsammans med era kära under en vecka fylld av spännande aktiviteter och oförglömliga minnen.Vår unika plats strax vid gränsen mellan Sverige och Finland erbjuder en mångfald av upplevelser. Med samarbete från små familjeägda företag garanterar vi en vecka fullmatad med äventyr för hela familjen! Er vistelse är komplett med boende, en mängd aktiviteter och till och med kläder för era utomhusäventyr.

Häng med på vårt spännande program där varje dag är fylld med nya möjligheter. Från att besöka älg- och renfarm till isfiske på älven och vildmarksäventyr med snöskotrar. Era dagar kommer att vara fyllda av leenden och äventyr som passar alla åldrar.

Vi vet att familjetid är värdefull och vår vecka vid Kukkolaforsen erbjuder en perfekt balans av äventyr och avkoppling. Efter spännande dagar ute i naturen kan ni koppla av i bastun och njuta av gemensamma stunder i badtunnan medan norrskenet målar himlen ovanför.

Vi välkomnar er till en helhetsupplevelse där vi tar hand om allt för er – från boende till utflykter och måltider. Låt oss guida er genom en magisk vecka där naturens skönhet, äventyr och familjekärlek går hand i hand.

Boka er vecka i Kukkolaforsen nu och skapa minnen som förenar er familj för livet. Vi ser fram emot att få dela detta äventyr med er!

Paket inkluderar:
– Transfers från flygplatser Luleå, Rovaniemi, Uleåborg eller Kemi-Tornio, Vänligen informera flyginformation vid bokningen
– Boende i dubbelrum i hotel, i stuglegenhet eller Junior Suite
– Aktiviteter: Besök på huskyfarm, renfarm och Kemi Snöslott, Snöskovandring, Snöskotersafari, Traditionell bakning och Sikhalstring i timmerstugan, Två speciella bastukvällar Bastu och badtunna och Sauna Spa, Isfiske och Besök i Santa Claus Village om ni flyger till Rovaniemi
– Friluftskläder
– Helpension, som innebär frukost, lunch och middagar efter en förutbestämd meny
– Bastu tillgänglig varje dag

Full program på engelska: Winter week program-2024

Pris: 25 580 Sek / person, barn 3-12 år 15 348 Sek  person.